Een verbouwing, een aanbouw of een complete make-over...
Stucadoorsbedrijf Den Ouden voert sinds zijn oprichting graag pleisterwerken uit in opdracht van particulieren. Van het stukadoren van een eenvoudige badkamer tot het aanbrengen van sierlijk lijstwerk in een landhuis of een volledige renovatie van een grachtenpand.
We staan voor iedereen klaar. Voor kleine en grote opdrachten.

Stucadoorsbedrijf Den Ouden levert bij ieder particulier project eersteklas vakmanschap. Dat begint bij goed luisteren naar uw wensen. Vaak kunnen we u van deskundig advies voorzien waar u uw voordeel mee kunt doen. De juiste voorbereidingen worden getroffen en uw wanden en/of plafonds worden adequaat voorbehandeld. De stucadoorsrwerkzaamheden worden met de grootste zorg en deskundigheid voor u uitgevoerd, met respect voor uw woon- en leefomgeving.

Duur? Nee. Stucadoorsbedrijf Den Ouden is ruim twintig jaar actief en kent de markt door en door. Wij hanteren zeer concurrerende prijzen. Daarbij wijzen we particulieren er graag op dat opdrachten aan woningen van 2 jaar en ouder in aanmerking komen voor het lage BTW-tarief van 6%.
Wist u dat...
U veel geld kunt besparen op pleisterwerkzaamheden wanneer u eigenaar bent van een woning van 2 jaar of ouder?
Lees verder Den Ouden