Hoe verloopt een opdracht en wat kunt u van ons verwachten? We laten het graag zien aan de hand van onze werkwijze in drie heldere stappen:

Stap 1. Inventarisatie en offerte

Naar aanleiding van uw verzoek komt Stucadoorsbedrijf Den Ouden langs om de werkzaamheden op te nemen. Op basis van ervaring en deskundigheid kunnen onze vakmensen u op idee├źn brengen of op aandachtspunten wijzen waar u wellicht niet aan had gedacht. De opgenomen werkzaamheden worden direct omgezet in een scherpe offerte.

Stap 2. Planning en uitvoering
Wanneer de offerte is geaccordeerd krijgt u ruim van te voren te horen wanneer de werkzaamheden zijn ingepland. U heeft voldoende tijd om eventuele voorbereidingen te treffen. Stucadoorsbedrijf Den Ouden gaat vervolgens aan de slag om te laten zien waar het goed in is. De werkzaamheden worden volgens de planning en met grote zelfstandigheid en vakbekwaamheid uitgevoerd. We houden voortdurend oog op het resultaat en springen in waar onvoorziene omstandigheden zich voordoen.

Stap 3. Controlemoment
Zijn de stucadoors klaar, dan wordt de boel weer netjes opgeruimd. Daarna nemen we ruimschoots de tijd voor de eindcontrole waarbij we samen met u het afgeleverde werk nalopen. Stucadoorsbedrijf Den Ouden stelt hoge eisen aan zichzelf, want een tevreden klant is nog altijd de beste reclame.
Wist u dat...
U veel geld kunt besparen op pleisterwerkzaamheden wanneer u eigenaar bent van een woning van 2 jaar of ouder?
Lees verder Den Ouden